Απίστευτο σκάνδαλο φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο γαλλικό ποδόσφαιρο και στην ομοσπονδία με τον Νοέλ Λε Γκρε να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε μάνατζερ παικτών.

Το θέμα μάλιστα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μετά τη συνέντευξη που έδωσε, σε διάφορα γαλλικά μέσα, η μάνατζερ Σόνια Σουίντ καταγγέλλοντας τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας.

Οι αρχές φαίνεται πως θα αναλάβουν δράση σύντομα στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού έχουν βάση τα όσα αποκάλυψε η γνωστή μάνατζερ και έχουν σοκάρει το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Λε Γκρε μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι κάνω πολύ καλή δουλειά. Ήθελε να με συστήσει στην υπεύθυνη της Ομοσπονδίας για το ποδόσφαιρο γυναικών. Ζήτησε να συναντηθούμε στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Ήμουν διστακτική, διότι τόσα ακούγονταν… Μου είπε ότι ήταν κάτι σύνηθες για τον ίδιο να κάνει επαγγελματικά ραντεβού στο σπίτι. Έτσι, δέχθηκα. Ήμουν 28 χρόνων, μια νέα μάνατζερ, και αυτός ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ποτέ δεν με είδε επαγγελματικά. Για να το πω στα ίσα με κοίταζε και έβλεπε δύο στήθη και έναν κ@λο» λέει η μάνατζερ περιγράφοντας πως στη συνάντηση ήταν απούσα τελικά η υπεύθυνη για το ποδόσφαιρο γυναικών.

«Μου είπε ευθέως ότι θέλει να με δει στο κρεβάτι του» πρόσθεσε λέγοντας ότι έχασε πάσα ιδέα και κάθε σεβασμό για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Δείτε το βίντεο: