Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές για όσα βίωσε ο 15χρονος μαθητής στο Ίλιον, που έπεσε θύμα βιασμού από συνομίληκους συμμαθητές του.

Διαβάστε επίσης: Απολογούνται αύριο δύο συλληφθέντες – Νέα εντάλματα για τον βιασμό του 15χρονου

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 15χρονος στις Αρχές, μπροστά στους συστηματικούς βιασμούς του βρίσκονταν και άλλα παιδιά, χωρίς να συμμετέχουν στη βίαιη πράξη. Ο ίδιος έκανε λόγο για τέσσερα κορίτσια.

«Θες κι εσύ;», ρωτούσαν τα κορίτσια

«Θες κι εσύ;», ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι ανήλικοι βιαστές σε ένα από τα κορίτσια.

Διαβάστε επίσης: Νέα εντάλματα για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου – Και ανήλικα κορίτσια στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια.

Διαβάστε επίσης: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό του 15χρονου από συμμορία ανηλίκων

Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την τέταρτη δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 15χρονος.

Και προσέθεσε: «’Θες κι εσύ;’ της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν».

«Όταν το έλεγαν αυτό, ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός»

Στη συνέχεια, ο 15χρονος μαθητής αποκάλυψε πως μόλις άκουγε μία συγκεκριμένη φράση, τότε καταλάβαινε πως ξεκινούσε το μαρτύριό του.

«Μου έλεγαν: ‘Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι’. Όταν το έλεγαν αυτό, σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», είπε προκαλώντας σοκ ακόμη και στους αστυνομικούς.

«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω», προσέθεσε.

«Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: ‘άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ’, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ».