Την δική του στιγμή μεγαλείου θέλησε να βιώσει ο Τούρκος σεφ Salt Bae, που προσπαθώντας να κερδίσει λίγη από την δόξα των νικητών του Μουντιάλ στο Κατάρ, έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς παίκτες, τις οποίες και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

Η παρουσία του Νουσρέτ στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο, ενόχλησε τη μεγαλύτερη μερίδα, με τους περισσότερους μάλιστα να χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη την είσοδο του και την παρουσία του δίπλα στους πρωταθλητές κόσμου που πάλεψαν για να φτάσουν σε αυτή τη στιγμή.

Μετά το κυνηγητό στον Μέσι… ο Salt Bae «έφαγε» άκυρο από τον τελικό Kυπέλλου των ΗΠΑ

Η FIFA από την πλευρά της επιβεβαίωσε ότι ο Τούρκος σεφ, είχε πάνω του διαπίστευση, κάτι το οποίο όπως υποστηρίζουν δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς το δικαίωμα αυτό δίδεται μόνο στους νικητές και τους αρχηγούς κρατών.

«Μετά από εξέταση, η FIFA διαπίστωσε πως άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της FIFA η οποία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.