Μπορεί η σχέση της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι να μετρά από το 2017 και μαζί να έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, ωστόσο φαίνεται ότι πλέον η ρήξη έχει έρθει για τα καλά.

Μετά το σκάνδαλο μεγατόνων του Qatargate, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να περνάει δύσκολες ώρες.

Οι δυο τους έχουν ξεχωριστή νομική εκπροσώπηση, με την Εύα Καϊλή να βρίσκεται στις φυλακές Χαρέν και να έχει τον ελληνικής καταγωγής Αντρέ Ριζόπουλος νομικό παραστάτη και τον Τζιόρτζι να είναι στις φυλακές Σεν Ζιλ με δικηγόρο τον Πιερ Μονβίλ.

Η «θυσία» του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Στην κατάθεσή του ο Τζιόρτζι μίλησε για τα πάντα συνεργαζόμενος πλήρως με τις Αρχές, με βασικό του μέλημα να πάρει ως αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Καϊλή.

«Εγώ πήρα τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι που μοιράζομαι στις Βρυξέλλες με τη σύντροφό μου Εύα Καϊλή. Όταν είδε τα χρήματα, δεν της φάνηκε πειστική η απάντησή μου για την προέλευσή τους και μου ζήτησε αμέσως να φύγουν από το σπίτι. Έτσι ο πατέρας της ανέλαβε να είναι ο κούριερ, γιατί δεν υπήρχε άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Τι κρύβει η συνεργασία του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Βελγικές και ιταλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι ο Τζόρτζι είναι συνεργάσιμος και έχει ξεκινήσει να περιγράφει στις Αρχές ολόκληρη τη διαδρομή του χρήματος.

Μάλιστα, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως, όπως εξηγούν νομικοί, η «συνεργασία» με τις ανακριτικές αρχές μπορεί να αποφέρει πολλούς καρπούς, αρκεί ο κατηγορούμενος να εισφέρει νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Στοιχεία δηλαδή που δεν έχουν από την έρευνα τους οι αρχές και που θα δώσει νέα τροπή ή απαντήσεις στις έρευνες.