Έντονη ανησυχία στην εθνική ομάδα της Γαλλίας μια μέρα μετά την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ και λίγες μέρες πριν το ματς με την Αργεντινή, καθώς μετά τους Αντριέν Ραμπιό και Νταγιό Ουπαμεκανό και ο Κίνγκλεϊ Κομάν έχει συμπτώματα ίωσης.

Οι Ραμπιό και Ουπαμεκανό είχαν μείνει εκτός από τον ημιτελικό με το Μαρόκο και είχαν απομονωθεί για να μην εξαπλωθεί η ίωση που είχαν, αφού εμφάνισαν υψηλό πυρετό, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι των «τρικολόρ» δεν πρόλαβαν.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικά βίντεο από τα άγρια επεισόδια στη Γαλλία μετά τον ημιτελικό του Μουντιάλ

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επιβεβαίωσε σε τοποθέτηση του πως έχει έντονα συμπτώματα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ενώ σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ υπάρχει ανησυχία μήπως έχουν προσβληθεί οι ποδοσφαιριστές από την «γρίπη της καμήλας»!

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, ίσως οφείλεται στην χρήση των κλιματιστικών, που είναι συνεχής, λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούν στη Ντόχα.

Από εδώ και πέρα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας υπάρχει φόβος ενόψει του τελικού, αφού αν έχουν προσβληθεί κι άλλοι παίκτες θα έχουν μπλεξίματα οι τρικολόρ και θα… ξεμείνουν από ποδοσφαιριστές.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονιστεί πως γιατροί και αξιωματούχοι υγείας μιλούν για τη «γρίπη της καμήλας», μια λοίμωξη του αναπνευστικού που προκαλείται από τον ιό του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS).