Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, με γνώμονα την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ενημερώνουμε ότι σήμερα 13/12/2022, θα υπάρξουν μεταβολές στη λειτουργία λεωφορειακών γραμμών ως εξής :

Σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας της λεωφορειακής γραμμής 723 ΦΥΛΗ – ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ), με τελευταίο δρομολόγιο στις 16:00

Διακοπή λειτουργίας των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών από τις 17:00 και έως τη λήξη της βάρδιας :

709 ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

712 ΑΧΑΡΝΑΙ-ΕΡΓ. ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ-Α. ΛΙΟΣΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑ)

728 ΑΧΑΡΝΑΙ- ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΠΛΑΤΩΝΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

749 ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ-ΣΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

752 ΑΧΑΡΝΑΙ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)

805 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΝΕΟΚΤΙΣΤΑ

Το κλίμα γενικής επιφυλακής ξεκίνησε από το πρωί, με την ΕΛ.ΑΣ. να θέτει σε ετοιμότητα όλον τον μηχανισμό της, να αναστέλλει άδειες για «λόγους – όπως αναφέρει αποκαλυπτικό έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το in – προστασίας δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του στο MEGA, πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του 16χρονου Ρομά, Κώστα Φραγκούλη, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικά θλιβερό περιστατικό ενώ σημείωσε ότι αρμόδια για να αποδώσει ευθύνες είναι η Δικαιοσύνη.

«Αυτές τις μέρες, πράξεις μίσους και αντεκδίκησης δεν έγιναν και δεν πρόκειται να γίνουν σε καμία περίπτωση αποδεκτές, και γι’ αυτό το λόγο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ελληνική αστυνομία, έχουν διεξάγει μία σειρά από επιχειρήσεις, οι οποίες δεν στρέφονται κατά των Ρομά, αλλά εναντίον παραβατικών, γι’ αυτό έχουν γίνει αυτές τις μέρες δεκάδες συλλήψεις σε καταυλισμούς για όπλα και ναρκωτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.