Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του Netflix προβλήθηκε ένα βίντεο – ημερολόγιο των ημερών που πέρασε το ζευγάρι κοντά στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας Χάρι «Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξουμε πίσω και να πούμε, τι στο καλό συνέβη; Πώς καταλήξαμε εδώ;».

Στη συνέχεια, ο Χάρι αποκαλύπτει ότι, όσο βρισκόταν κοντά στο Παλάτι, ανησυχούσε πολύ για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

Ο Χάρι έβαλε στο στόχαστρο τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης

«Λίγοι ξέρουν την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια, το Παλάτι γνωρίζει την πλήρη αλήθεια και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια επειδή έχουν εμπλακεί σε όλο αυτό», είπε ο Χάρι.

Μέγκαν: Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου – Η αστυνομία δεν ήθελε να βοηθήσει

«Το πρόσωπό μου ήταν παντού, η ζωή μου ήταν παντού, τα ταμπλόιντ είχαν καταλάβει τα πάντα», πρόσθεσε η Μέγκαν για τις πρώτες εμπειρίες της με τον Τύπο. «Είχαν πληρώσει τους γείτονές μου για να βάλουν κάμερες στα σπίτια τους, στραμμένες στο δικό μου».

Όπως αποκάλυψε, τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον Χάρι και ενώ η ίδια βρισκόταν ακόμα στον Καναδά, εκπρόσωποι του Τύπου την ακολουθούσαν παντού, με αποτέλεσμα εκείνη να απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Τους είπα: “Αν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στο Τορόντο ερχόταν αυτή την στιγμή και σας έλεγε ότι έξι άνδρες κοιμούνται σε αμάξια γύρω από το σπίτι της, την ακολουθούν όπου κι αν πάει και εκείνη φοβάται, δεν θα λέγατε ότι αυτό πρόκειται για καταδίωξη;”»

«Εκείνοι μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, εξαιτίας του ποιος ήταν ο σύντροφός μου», αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ. «”Δηλαδή έτσι πρέπει να ζω;”, είπα και μου απάντησαν ένα ξερό “ναι”. Όταν έφθασα να δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, τότε αποφάσισα να αποκτήσω το δικό μου προσωπικό ασφαλείας».

Χάρι: Εγώ ακολούθησα την καρδιά μου – Κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν

H σύγκριση της Μέγκαν με την Νταϊάνα

Ο Χάρι συνέκρινε την Μέγκαν με τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι το 1997. «Η Μέγκαν είναι τόσο παρόμοια με τη μαμά μου… Έχει την ίδια αυτοπεποίθηση, έχει την ίδια ζεστασιά σαν χαρακτήρας», είπε στο πρώτο επεισόδιο ο πρίγκιπας.

«Πιστεύω ότι οι περισσότεροι μέσα από τη βασιλική οικογένεια πέφτουν στην παγίδα του να παντρευτούν κάποιο άτομο που να ταιριάζει στα “καλούπια” του Παλατιού, αντί για κάποιο άτομο που ταιριάζει στους ίδιους. Αλλά και εγώ έχω πάρει κάτι από την μητέρα μου: Το να λειτουργώ ακούγοντας την καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.