Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για το τετραπλό φονικό φοιτητών στο Άινταχο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο δεν έχει βρεθεί που να οδηγεί στον ή στους δολοφόνους των τεσσάρων φοιτητών.

Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τους δράστες του ανατριχιαστικού εγκλήματος. Οι φοιτητές είχαν νοικιάσει σπίτι και έπεσαν θύματα άγρια δολοφονίας στις 12 Νοεμβρίου, στο Άινταχο.

Οι φοιτητές Kaylee Goncalves,21, Madison Mogen, 21, Xana Kernodle, 20, και Ethan Chapin, 20, δολοφονήθηκαν στα μέσα του περασμένου μήνα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει εκτός της πανεπιστημιούπολης του Άινταχο.

Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές έχουν δεχτεί 2.645 πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, 2.770 τηλεφωνικές πληροφορίες και περισσότερα από 1.000 ψηφιακά μηνύματα. Ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της Kaylee Goncalves, της Madison Mogen, της Xana Kernodle και του φίλου της Ethan Chapin παραμένουν ελεύθεροι.

Η απογοήτευση των οικογενειών των θυμάτων μεγαλώνει, με τους συμφοιτητές τους να εμφανίζονται διστακτικοί τη στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος ή ελεύθεροι οι δολοφόνοι τους.

Οι λάθος προσαγωγές

Η αστυνομία απάλλαξε τη Δευτέρα δημοσίως από την κατηγορία των υπόπτων δύο άνδρες που καταγγέλθηκαν ως stalker της Kaylee Goncalves. Είχαν εμπλακεί στην υπόθεση λόγω μιας «αναφοράς για stalker» από τη δολοφονημένη φοιτήτρια Kaylee Goncalves.

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι ανακάλυψαν πως η Goncalves είχε καταγγείλει στα μέσα Οκτωβρίου ότι σε κάποιο μαγαζί δύο άνδρες την κοιτούσαν. Και, όταν εκείνη έφυγε, ο ένας από τους δύο την ακολούθησε.

Η αστυνομία τούς εντόπισε και τους προσήγαγε, αλλά τους άφησε ελεύθερους. «Ο άνδρας απομακρύνθηκε και δεν φαίνεται να ήρθε σε επαφή μαζί της» ανέφερε η αστυνομία, αφού τους άφησε ελεύθερους.

Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και όχι ένα συνεχιζόμενο μοτίβο παρακολούθησης. Κανένα στοιχείο δεν υποδηλώνει ότι οι δύο άνδρες εμπλέκονται στις δολοφονίες».

Οι αρχές, όπως ανακοινώθηκε, θα συνεχίσουν να ερευνούν αν η Goncalves είχε όντως κάποιον stalker. Απηύθυναν μάλιστα εκ νέου έκκληση στον κόσμο για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση του τετραπλού φονικού.