Λίγο πριν τις 11.00 το πρωί της Κυριακής έφτασε στα δικαστήρια του Πειραιά, ο άνδρας που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύντροφό του, το Σάββατο.

Ο 25χρονος μετά το έγκλημα εμφανίστηκε στο ΑΤ και ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του μετά από καβγά και ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Η νέα γυναικοκτονία προκαλεί οργή καθώς μία 19χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της από τον σύντροφό της, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ζήλευε παθολογικά.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι, στην οδό Βάμβα, μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές το θύμα.

«Η κοπέλα ήταν αθόρυβη, εκείνος φώναζε συχνά»

Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Η ανάρτηση στα social media

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία έκανε ανάρτηση στα social media: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια…Αγαπούσα».