«Σταμάτα το αυτοκίνητο, θέλω να κατέβω και να γυρίσω πίσω» ήταν τα λόγια της 19χρονης μετά το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα, στην Εγνατία οδό, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά.

Ο 26χρονος οδηγός, που παρέσυρε και εγκατέλειψε την άτυχη Εμμανουέλα, προσπαθούσε να καθησυχάσει, την 19χρονη συνεπιβάτιδά του. Την έπιασε από το χέρι, ζητώντας να του δώσει λίγο χρόνο και της είπε «θα τα κανονίσω εγώ».

Τι έλεγε η 19χρονη στον οδηγό – «Φοβήθηκε μην της κάνει κακό»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Δ. Σαρρή,  η 19χρονη εκείνη την στιγμή φοβήθηκε μην της κάνει κακό και αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, 26χρονος και 19χρονη γνωρίζονταν μόνο τυπικά μέσω της δουλειάς της 19χρονης, και ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του μαζί.

Μετά το τροχαίο οι δυο τους έμειναν σε ένα ξενοδοχείο στο Ωραιόκαστρο για λίγες ώρες, σύμφωνα με το  thessnews.gr. «Κάποια στιγμή η 19χρονη κατόρθωσε και έφυγε και από τότε βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι δυο χρόνια μικρότερη από το θύμα, και το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως την ημέρα που συνελήφθη, η ίδια είχε αποφασίσει να πάει στο τμήμα και να παραδοθεί αυτοβούλως, κάτι το οποίο δεν πρόλαβε τελικά να κάνει», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Σαρρής, ο οποίος εξέφρασε αρχικά τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας.