Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που παρέσυρε την 21χρονη στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Όσον αφορά στη 19χρονη συνοδηγό του, η οποία κατηγορείται για συνέργεια, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, ενώ της επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Δεν έπεισε τον ανακριτή

Σε βάρος του 26χρονου και της 19χρονης είχε απαγγελθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα ενώ μετά τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από τα Χανιά, η δίωξη αναμένεται να διαφοροποιηθεί.

Ο 26χρονος δεν φαίνεται να έπεισε με την απολογία του και προφυλακίστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του στο MEGA o 26χρονος, ο οποίος εξαφανίστηκε αφότου ενεπλάκη στο τροχαίο είχε πει «Τρόμαξα, έφυγα από εκεί, έχω μετανιώσει, πάω να παραδοθώ».

Παράλληλα, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. «Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο» υποστήριξε.

Όπως ισχυρίστηκε, όλα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν είδε ποτέ τη φοιτήτρια στον δρόμο, παρά μόνο όταν άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε» ανέφερε.

Σε σοκ οι γονείς της

Οι γονείς του κοριτσιού εξακολουθούν να παραμένουν σε σοκ από τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Η μητέρα της 21χρονης με μία σπαρακτική ανάρτηση στο διαδίκτυο, την αποχαιρέτησε, όχι με ένα αντίο αλλά με την προσμονή ότι θα ξαναβρεθούν.

Με δύναμη ψυχής η οικογένεια της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της Εμμανουέλας. Όπως λέει η μητέρα της, ήταν επιθυμία της κόρης τους, να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή πριν φύγει η ίδια από την ζωή.

«Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για μας. Το παιδί μου μας το είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. Την τελευταία φορά που την είδα σε αυτό το κρεβάτι με τα εκατοντάδες καλώδια και σωληνάκια. Η καρδιά της χτυπούσε ποιοι είμαστε εμείς που θα την σταματούσαμε», είπε η μητέρα της 21χρονης.