Λευκά λουλούδια και κεράκια αφήνει ο κόσμος, κοντά στο σημείο όπου η 21χρονη Έμμα σκοτώθηκε, όταν τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένας 26χρονος και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

«Σ΄ αγαπώ κορίτσι μου», «καλό ταξίδι άγγελέ μας, σ’ αγαπάμε», «στο πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει ποτέ» είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν αφήσει γνωστοί της νεαρής φοιτήτριας από την Κρήτη στο σημείο που σκοτώθηκε, στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

«Χάρισε ζωή»

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν», δήλωσε στο thesstoday.gr η μητέρα της, ανακοινώνοντας ότι η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της.

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια.

Στη φυλακή ο οδηγός

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 26χρονος οδηγός, ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια ενώ η 19χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.