Ξανά προβλήματα για το ΑΝΤ1+ και κατά τη δεύτερη ημέρα μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ 2022. Συνδρομητές της πλατφόρμας έκαναν αναφορές για νέα προβλήματα στη μετάδοση.

Συγκεκριμένα, στο ματς Αργεντινή – Σαουδική Αραβία ήταν σήμερα στραμμένο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων και ειδικά των συνδρομητών της πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ωστόσο, από το ξεκίνημα του αγώνα πολλοί συνδρομητές ανέφεραν προβλήματα στη μετάδοση. Μπορεί η πλατφόρμα να μην «έπεσε» όπως χθες, ωστόσο χρήστες παραπονιούνται για μαύρο στην εικόνα ή και για μετάδοση με εικόνα αλλά χωρίς ήχο.

Αν μη τι άλλο, η προβολή του Μουντιάλ 2022 από τον ΑΝΤ1+ δεν ξεκίνησε καλά αφού φαίνεται ότι τα προβλήματα παραμένουν και δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την οργή τους.

Θυμίζουμε ότι η τελετή έναρξης και το πρώτο ματς της διοργάνωσης προβλήθηκε από τον ελεύθερο ΑΝΤ1 και η συνδρομητική πλατφόρμα του καναλιού μπήκε χθες στο… παιχνίδι με το Αγγλία – Ιράν αλλά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκαν προβλήματα.

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στο Τwitter:

Τελικά τα προβλήματα δεν επιδιορθώθηκαν ούτε για το ματς της Δανίας με την Τυνησία και αποφασίστηκε το ματς να μεταδοθεί από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.