Η ενεργειακή κρίση είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που απασχολεί το 2022 τόσο τις κυβερνήσεις όσο και τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αυξάνονται συνεχώς και όλοι αναζητούν έναν τρόπο θέρμανσης που να συμφέρει περισσότερο.

Η Φίνος Φίλμ προσεγγίζει το ζήτημα με ένα χιουμοριστικό τρόπο. Δημοσίευσε ένα βίντεο με αποσπάσματα από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και έγινε viral.

«Έχεις ακούσει ποτέ για τον μαύρο χρυσό;», «Κρυώνω βρε», «για κλάμματα είμαστε», «Ποιος αναβόσβηνε τα φώτα εδώ μέσα», «Ρίχτε ξύλα στο τζάκι να ζεσταθούμε», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούμε στο βίντεο, στο οποίο απολαμβάνουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Θανάση Βέγγο, την Αλίκη Βιουγιουκλάκη, τον Διονύση Παπαγιανόπουλο και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς.

Επίσης, βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Ο Φαντασμένος», «Η Ωραία των Αθηνών», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Ούτε Γάτα Ούτε Ζημιά», «Ο Τσαρλατάνος», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια», «Ο Σκληρός Άντρας», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα» και «Η Χαρτοπαίχτρα».

Δείτε το βίντεο