Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο τραγουδιστής, που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα λόγω των μπλεξιμάτων του με τις Αρχές, μίλησε για τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη και για τις νυχτερινές εμφανίσεις που ξεκινάει σύντομα.

«Θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τις Κυριακές θα είμαι κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day».

Αναφορικά με τα χρήματα και τον ρόλο που παίζουν στη ζωή του, δήλωσε: «Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες και έχω χάσει χρήματα, γιατί δεν τα αγαπώ. Είναι όμως, απαραίτητα. Ποτέ δεν τα υπηρέτησα τα χρήματα, αλλά τα έχω για να με εξυπηρετούν».

Τέλος, σχετικά με την προσωπική του ζωή και τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, ο ίδιος εξήγησε πως δεν θα ήθελε να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα.

«Δεν θέλω να συζητάω για αυτό το θέμα. Άλλωστε, περνάμε καλά κι είναι όλα καλά. Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουλίου η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για σωματική κακοποίηση, με την υπόθεση να παίρνει τη δικαστική οδό. Τότε το ζευγάρι αποφάσισε να αποσύρει τις μηνύσεις και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του