Σε μία εμετική δήλωση προχώρησε το πρωί της Δευτέρας (14/11) ο Παύλος Χαϊκάλης και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο ηθοποιός, που πλέον ασχολείται με την αστρολογία, ανέλυσε τον ακριβή αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου για την φρικτή υπόθεση στα Σεπόλια και είπε ότι για τις κατάπτυστες ενέργειες του 53χρονου φταίει… ο Κρόνος.

Τα σχόλια στα social media πήραν αμέσως «φωτιά», με τους χρήστες να γίνονται έξαλλοι και να αναρωτιούνται τι άλλο θα κάνει προκειμένου να παραμείνει στην επικαιρότητα.

Λίγο μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης έγραψε στο Facebook: «Το μέλλον ανήκει σε όσους σκέφτονται. Οι υπόλοιποι ας κινηθούν ελεύθερα».

Η ανάρτησή του

Η εμετική δήλωσή του

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό» ο Παύλος Χαϊκάλης σχολιάζει αναφερθείς στον Ηλία Μίχο, πώς ο Κρόνος επηρεάζει τη διάθεσή του για σεξ και προβλέπει ότι «θα πέσει στα μαλακά».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν… Δυσβάστακτες καταστάσεις που έχει να αντιμετωπίσει το άτομο. Βλέπουμε τον χάρτη του ατόμου και έχουμε την αίσθηση πως θα είναι όλα πολύ δύσκολα. Όλα συγκλίνουν πως αυτή η χρονιά, το 2022, δεν θα ήταν μια καλή χρονιά για τον Ηλία Μίχο… Θα τα ξεπεράσει πάντως πολύ εύκολα τα προβλήματα, θα παιχτούν πολλά παιχνίδια διαχείρισης εξουσίας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», λέει μεταξύ άλλων.