Ο «κουμπάρος» της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, Μανώλης Κονταρός, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Sstar και αφού μίλησε για την ζωή και την οικογένειά του, αναφέρθηκε και στα πλάνα που έχει ο ηθοποιός για την συμβίωση και τη σχέση του με τη γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της καριέρας μου. Κάθε μέρα ήμουν και κάπου αλλού και δεν πρόλαβα να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Και εγώ για την οικογένειά μου το έκανα» είπε αρχικά.

«Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ. Είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μου. Ο γιος μου χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Τα μεγάλα μου παιδιά δε θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι, αλλά το μικρό έχει τη σπιρτάδα» συμπλήρωσε ο Μανώλης Κονταρός, ενώ μίλησε και για το αγαπημένο του φιλικό ζευγάρι, τον Βασίλη και την Δέσποινα.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Κονταρού για τον έρωτα Μπισμπίκη – Βανδή

«Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν» είπε.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνο, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί» κατέληξε ο Μανώλης Κονταρός.

Δείτε το βίντεο