Έρωτες που φουντώνουν, σχέσεις που περνούν κρίση αλλά και συναισθηματική εξαπάτηση έρχονται απόψε (18/10) στις 21:00, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Η Χάιδω βρίσκει προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα και οι δυο τους καβγαδίζουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία συμβουλεύει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία. Η Αντιγόνη εξομολογείται στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική και η Εύα της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί.

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

Δείτε το trailer

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias