Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους παιδοβιαστές που εμπλέκονται στην υπόθεση με την 12χρονη στα Σεπόλια, ενώ όσα αναφέρει το άτυχο κορίτσι στην κατάθεσή του για τους εφιαλτικούς μήνες που έζησε στα χέρια των παιδοβιαστών δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.

Το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Η μητέρα της 12χρονης κοπέλας που κατηγορείται για μαστροπεία προφυλακίστηκε καθώς δεν έπεισε με την απολογία της, ενώ αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης για άτομα που βίασαν το κορίτσι.

Γροθιά το στομάχι η κατάθεση της 12χρονης

Αυτό που έχει συγκλονίσει περισσότερο είναι η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια η οποία αποκάλυψε όλα όσα έκανε ο ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Όπως τόνισε το κορίτσι, ο Μίχος, την πήγαινε σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι της ενώ φρίκη προκαλούν τα όσα αναφέρει στη συνέχεια.

Η 12χρονη καταγγέλλει ότι υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα -και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα- ακόμα και με πέντε πελάτες – βιαστές μέσα στον οίκο ανοχής.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της η ανήλικη περιγράφει ότι πληρωνόταν ακόμα και για τις φωτογραφίες που διακινούσαν και απεικόνιζαν το παιδί χωρίς καν να φορά ρούχα.

«Τι κάνεις ρε, είναι μικρή, θα μπλέξουμε»

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί περιγράφει πως όταν πήγαινε με τον Μίχο στον οίκο ανοχής, τούς άνοιγε πάντα ένα άνδρας τον οποίο περιγράφει. Και μια φορά τον άκουσε να λέει στον κατηγορούμενο  «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Εκεί, όπως είπε το παιδί, ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο και αμέσως μόλις εκείνος ολοκλήρωνε την πράξη του βιασμού, όπως έχει πει, ερχόταν άλλος στο ίδιο δωμάτιο λέγοντας μάλιστα πως τα χρήματα τα έπαιρνε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Όταν ρωτήθηκε πού της έλεγε ότι θα την πάει ο κατηγορούμενος, το παιδί απάντησε ότι μου έλεγε θα πάμε στο μπ@@ρδ@λ@. Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, το παιδί μέσα σε μιάμιση ώρα είχε συναντηθεί με πέντε πελάτες.

Διαβάστε επίσης: Πώς η θεία της 12χρονης ανακάλυψε τις αρρωστημένες πράξεις του Μίχου – Όλα όσα είπε στην κατάθεσή της

Προφυλακίστηκε η μητέρα, αρνείται τις κατηγορίες

Χθες, πάντως, η μητέρα η οποία απολογήθηκε για τις κατηγορίες που τις καταλογίζονται περί μαστροπείας, κρίθηκε προφυλακιστέα ενώ στο άκουσμα της απόφασης τα δύο ενήλικα παιδιά της 37χρονης, τα οποία βρίσκονταν έξω από το κτίριο 10 στα δικαστήρια, ξέσπασαν σε κλάματα.

Σε μια ιδιαίτερη φορτισμένη απολογία, η 37χρονη αρνήθηκε κάθε κατηγορία που της αποδίδεται ενώ και οι καταθέσεις των συγγενών, όπως τόνισαν οι συνήγοροι, ήταν υποστηρικτικές για την 37χρονη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικηγόρο Ασπανία Ταραχοπούλου, η 37χρονη υποστήριξε ότι είναι αθώα και ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα για τη φρίκη που βίωνε το παιδί.

Σύμφωνα με την ίδια, η 37χρονη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας. «Οι απαντήσεις συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει το παιδί, δηλαδή ότι δεν γνώριζε εκείνη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για «βιαστικό ένταλμα» από την κυρία ανακρίτρια, «το οποίο συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση».

Όπως είπε «θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας και μετά θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία για να αποδειχθεί η αθωότητα της εντολέως μας».

Στη ΓΑΔΑ ένας ακόμη άνδρας

Τη στιγμή που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον βιασμό και τη μαστροπεία στα Σεπόλια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως ένας ακόμη άνδρας ο οποίος χρησιμοποιούσε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο εν λόγω άνδρας δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια επαφή με ανήλικο. Οι Αρχές εξέτασαν τον άνδρα, του οποίου η συμμετοχή στη φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων ερευνάται, και στη συνέχεια αποχώρησε.