Την άμεση διερεύνηση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Σχολής έπεσε από παράθυρο του δευτέρου ορόφου (πίσω πλευρά του κτιρίου) της Σχολής, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής μαθήματος, ζήτησε ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος.

Διαβάστε επίσης: Φοιτητής έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο του ΑΠΘ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον φοιτητή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου και ενημερώνεται διαρκώς από τη διοίκηση και τους θεράποντες γιατρούς του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου, η οποία εξελίσσεται ομαλά και δεν εμπνέει ανησυχία, με βάση τις ιατρικές εξετάσεις που ολοκληρώνονται.

Στο Νοσοκομείο, ο κ. Παπαϊωάννου συναντήθηκε με την μητέρα του φοιτητή, στην οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και την διαβεβαίωσε ότι το Πανεπιστήμιο θα διαθέσει κάθε είδους υποστήριξη για την πλήρη αποθεραπεία του φοιτητή.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, συνεχή παρουσία δίπλα στον φοιτητή στο Νοσοκομείο έχουν τόσο ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, όσο και η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Δέσποινα Κλαβανίδου.