Το μικρό, λιλιπούτειο μοντέλο της Citroen, το Citroën Ami αποκτά άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδοχή είναι το νέο Citroën My Ami Tonic με σαφώς πιο pop αισθητική. Οπότε, εκτός από την απλή έκδοση, την έκδοση Buggy τώρα έρχεται και η Tonic με νέο χρωματικό συνδυασμό.
Στη νέα έκδοση Citroën My Αmi Τonic επικρατεί το φωσφόριζέ κίτρινο με το χακί. Μάλιστα, ο νέος χρωματικός συνδυασμός ξεχωρίζει τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του μοντέλου. Ακόμη, η έκδοση Tonic διαθέτει νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, διακοσμητικές ράγες οροφής και ειδικά καλύμματα τροχών.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις έτσι και αυτό, κινείται από ηλεκτρικό κινητήρα απόδοσης 8 ίππων με μία μπαταρία με χωρητικότητα 5,5 kWh. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 45 χλμ./ώρα και η αυτονομία του φτάνει τα 75 χιλιόμετρα.
Η νέα έκδοση του Citroën Ami θα λανσαριστεί και στη χώρα μας τους προσεχείς μήνες.

- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο: Λεωφορείο συγκρούστηκε με «γουρούνα» – Διασωληνωμένος ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο ATV
- Πάρα: Απείλησαν με σουγιά 15χρονο, τον χτύπησαν και του πήραν κινητό και χρήματα
- Συγκλονίζει η Αφροδίτη Νέστορα: «Μείναμε πλέον μόνοι, εγώ και ο πατέρας μου μαζί με πολλά αναπάντητα γιατί»







