Στην φάρσα που προσπάθησε να του κάνει ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκος Μάνεσης στον αέρα του «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης σχολίασε σήμερα η εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν πήρε αρχικά τον λόγο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια δύσκολη μέρα, ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος εχθές, και χθες… Μήπως δεν κατάλαβε ο κύριος Μάνεσης ότι γίνεται φάρσα;».

«Δε περιμένεις από έναν δημοσιογράφο που…»

Στη συνέχεια ο Θανάσης Πάτρας είπε πως θα έπρεπε ο Άρης Καβατζίκης να διακόψει τον Νίκο Μάνεση για να του εξηγήσει ότι πρόκειται για φάρσα, ωστόσο η παρουσιάστρια συμπλήρωσε:

«Δεν πρόλαβε ο Άρης να του εξηγήσει ότι έκανε φάρσα. Έχεις κάνει ποτέ διάλογο με τον Μάνεση; Δεν προλαβαίνεις. Εντάξει, με έναν συνάδελφο μιλάς. Έχει γίνει φάρσα σε πολλά πρόσωπα και δεν έχει παρεξηγηθεί κανείς. Δε περιμένεις από έναν άνθρωπο που σε ζωντανές συνδέσεις ζητάει να σταματήσουν τους περαστικούς.

»Αυτό όταν το κάνει δε φαίνεται κακιά δημοσιογραφία, φαίνεται μια δημοσιογραφία που θέλει να βάλει τον κόσμο μέσα στα πράγματα. Δεν έχουν όλοι την έγγραφη αίτησή τους ότι θέλουν να βγουν στην τηλεόραση. Περιμένεις από έναν άνθρωπο που κάνει μια μη στημένη εκπομπή ότι δε θα πει σε έναν άλλο δημοσιογράφο ότι κάνει ποινικό αδίκημα».

Δείτε το βίντεο