H μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30 και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Λίγες ώρες πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η κάμερα της «Ελένης» συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κατερίνα Διδασκάλου στα γυρίσματα της σειράς.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για όσα θα δούμε, για τους ρόλους τους και έκαναν ειδική μνεία στην ιδιαίτερη σχέση τους.

«Η δουλειά μας είναι…»

«Η σειρά ξεκινάει με μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι όπου η ηγουμένη δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου και συμπλήρωσε: «Θα δείτε και από τη ζωή του αντίπαλου δέους, που είναι το χωριό».

«Μας συστήνει σιγά σιγά τους ήρωες η σειρά. Κάνει ένα πέρασμα σχεδόν από όλους τους ήρωες. Θα δούμε τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους ανθρώπους της νύχτας. Είναι η περίοδος που βάζουμε τα ερωτηματικά. Στην πορεία των επεισοδίων θα δούμε και τις απαντήσεις», σημείωσε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κακούρης.

Στη συνέχεια, οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για τους χαρακτήρες τους.

«Είναι μια φιλόλογος που οδηγείται στη μοναχική ζωή. Θα το μάθουμε με flashback, είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οδηγήθηκε στο μοναστήρι», ανέφερε η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο της.

«Παρότι εγώ κάνω έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, και ο Λεωνίδας κάνει έναν σκληρό άνθρωπο με πολλή δύναμη, μου έκανε εντύπωση πώς έχει κατορθώσει να κάνει έναν τελείως διαφορετικό τύπο», υπογράμμισε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Τέλος για τη σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον νιώθει φίλος κι ο εκείνος ανταπέδωσε.

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι μεγάλη υπόθεση, η δουλειά μας είναι σκληρή, έχει πολλά από κάτω και είναι επίτευγμα να μπορείς να το πεις αυτό», εξομολογήθηκε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Αναλυτικά τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Πρωταγωνιστούν

Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,  Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.