Πολλά και σκοτεινά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα αναφορικά με το θρίλερ με τη νεκρή σοπράνο της Λυρικής Σκηνής.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι συγγενείς της 75χρονης γυναίκας έχουν καταγγείλει μία σειρά βιαιοπραγιών και μεθοδεύσεων σε βάρος της άτυχης γυναίκας, με απώτερο στόχο να της αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία και χρήματα από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Η «σύνθετη μεθόδευση»

Οι συγγενείς της γυναίκας κάνουν λόγο για μία «σύνθετη μεθόδευση», ενώ αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους είχαν διαπιστώσει πως η σοπράνο βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν πως η γυναίκα δεχόταν βιαιοπραγίες στο πρόσωπο και στο σώμα της, καθώς η ίδια ήταν ανήμπορη να αντιδράσει λόγω προβλημάτων υγείας. Μάλιστα, είχε χάσει 30 κιλά λόγω ασιτίας.

Ακόμα, στη μήνυση που υπέβαλλε το συγγενικό περιβάλλον της σοπράνο αναφέρεται πως το κύκλωμα της είχε ζητήσει να τους μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία, συγκεκριμένα δύο ακίνητα σε Αθήνα και Κορινθία, ενώ παρακρατούσνα και τις τραπεζικές της κάρτες.

Της άδειασαν τον λογαριασμό – 150.000 ευρώ έκαναν φτερά

Στο Live News μίλησε ο ξάδερφος της 75χρονης σοπράνο, ο οποίος έκανε λόγο για κακοποίηση της γυναίκας από τέσσερα άτομα, τα οποία παράλληλα προσπαθούσαν να την απομακρύνουν από τους συγγενείς της.

«Την κακοποιούσαν. Την είχαμε δει και χτυπημένη. Φοβόταν; Δεν ήθελε να πάμε να το καταγγείλουμε. Πήγα, δεν ήθελε. Η πολυκατοικία το είδε, ήρθε η αστυνομία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συρρίκνωση του τραπεζικού της λογαριασμού.

«Την πρόλαβα με 150.000 ευρώ, μετά με 100.000 ευρώ και στο τέλος με 65.000 ευρώ… Με αυτά τα 65.000 ευρώ άνοιξε και στον Πακιστανό κομμωτήριο. Του έδινε λεφτά από εκεί. Αυτά πρέπει να της τα φάγανε σε μέρες. Ξαφνικά εξαφανίστηκαν από την τράπεζα, ήμουν συνδικαιούχος».

«Πήρα τηλέφωνο να πάμε με γιατρό στο σπίτι της και το σήκωσε ο ένας από αυτούς και μου λέει ‘ποιος είστε εσείς;’. Του λέω ‘είμαι ο ξάδερφος, εσύ ποιος είσαι;. Δεν σας γνωρίζω’ μου λέει. Όταν ήρθαμε εδώ την είχαν πάρει και καλέσαμε την αστυνομία».

Όπως δήλωσε και ο ξάδερφος της γυναίκας, στη συνέχεια τον κάλεσε το νοσοκομείο και του γνωστοποίησε ότι την είχαν παρατήσει εκεί.