Ένα ηλικιωμένο άτομο σε γηροκομείο του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο στην της Καλιφόρνια πέθανε όταν το προσωπικό του συγκροτήματος σέρβιρε κατά λάθος υγρό πιάτων νομίζοντας ότι πρόκειται για χυμό. Ακόμη δύο ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, τρία άτομα που κατοικούσαν στο γηροκομείο Atria Park στο Σαν Ματέο της Καλιφόρνια χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο μετά την κατάποση του εν λόγω υγρού το πρωί του Σαββάτου.

Τι είπαν οι επικεφαλής του γηροκομείου

«Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές, οι οποίες μας ενημέρωσαν ότι ένας κάτοικος πέθανε. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια είναι στην οικογένεια», ανέφεραν οι επικεφαλής του γηροκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες από το Guardian.

Οι επικεφαλής του γηροκομείου ανέφεραν ότι έθεσαν άμεσα σε διαθεσιμότητα τους υπαλλήλους που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Γηροκομείο στα Χανιά: Παραμένει ανοιχτό, παρά τις νέες απάτες

«Η ασφάλεια και η ευημερία των κατοίκων μας παραμένουν οι κορυφαίες προτεραιότητές μας ανά πάσα στιγμή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γηροκομείου.

Με άνοια η γυναίκα που πέθανε

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεκρή είναι η 93χρονη Γκέρθουντ Ελίσαμπεθ Μορισον Μάξγουελ που σύμφωνα με την κόρη της Μαρία Κουτσίν είχε άνοια και χρειαζόταν βοήθεια για να ταΐσει τον εαυτό της.

Η Μάξγουελ είχε οκτώ παιδιά και 20 εγγόνια, είπε η κόρη της