To να μείνει μια σχέση κρυφή στο Χόλιγουντ, ειδικά όταν είσαι τόσο διάσημος όσο η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζον Χαμ, δεν μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση, έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα που «βόμβα» έσκασε στα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με το νέο έρωτα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι αναφορές πως οι δύο ηθοποιοί βγαίνουν πολλά ραντεβού, στα κρυφά, το τελευταίο διάστημα.

  • Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτά είναι τα τρία νυφικά-υπερπαραγωγή που φόρεσε στο γάμο της

Η γνωριμία των δύο ηθοποιών μετρά πολλά χρόνια ωστόσο η Άνιστον σχεδόν πάντοτε ήταν δεσμευμένη, κάτι που δεν ισχύει αυτό το διάστημα.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Τζον έχει γοητευτεί πλήρως από την Τζένιφερ» είπε η πηγή στο Women’s Day.

Οι δυο τους φαίνεται πως ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της παραγωγής του «The Morning Show», μιας σειράς υποψήφιας για Emmy στο Apple TV+, στην οποία ο Χαμ εντάχθηκε για τρίτη σεζόν.

Η 53χρονη Τζένιφερ Άνιστον και ο 51χρονος Τζον Χαμ, είναι παλιοί γνώριμοι και όχι μόνο έχουν και οι δύο επιτυχημένες καριέρες, αλλά και μια μακρά λίστα… αποτυχημένων σχέσεων.

Στην περίπτωση της Άνιστον, γνωστής για τον ρόλο της ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια», είχε ειδύλλια με τους Μπραντ Πιτ, Πολ Ρουντ και Τζάστιν Θερου. Από την άλλη, ο Χαμ έβγαινε με την Άννα Οσεόλα, που ενσάρκωσε τον ρόλο της σύντροφό του και στο «Mad Men».