Αρειανάρα για… φίλημα και πρεμιέρα με το δεξί.

Έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μαντσίνι ο οποίος σκόραρε δις στο πρώτο μέρος, ο Άρης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λεβαδειακού με 3-0 και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Το τρίτο τέρμα ο Γκρέι με τον Άγγλο φορ να έχει εξαιρετική παρουσία καθόλη την διάρκεια και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Πολύ θετική και η παρουσία του Μανού Γκαρθία ο οποίος πάτησε χορτάρι στο δεύτερο μέρος.

Οne man show από τον Μαντσίνι, με τον Αργεντίνο άσο να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ, ανοίγοντας τον δρόμο για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του, Χερμάν Μπούργος.

Ντεμπούτο με τα κίτρινα και για τον Ζερβίνιο, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 75′ γνωρίζοντας την αποθέωση.

Έτσι παρατάχθηκαν

Για τον Άρη ο Κουέστα στο τέρμα, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Οντουμπάγιο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, Νταμπό και Ντουκουρέ στη μεσαία γραμμή, Μαντσίνι και Καμάτσο στα άκρα και ο Πάλμα με τον Γκρέι στην επίθεση.

Για τον Λεβαδειακό ο Μάρκοβιτς στην εστία, Βινίσιους και Τζημόπουλος οι δύο στόπερ, Κωνσταντινίδης και Βήχος δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, Μεχία και Μπελμόντ οι δυο του άξονα της μεσαίας γραμμής, Μουτίνιο και Συμελίδης στα άκρα και ο Βρακάς πίσω από τον προωθημένο Δούμτσιο.

Γρήγορο προβάδισμα με Μαντσίνι

Και οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικό προσανατολισμό στο γήπεδο, με τους «κίτρινους» να εμφανίζονται πιο αποτελεσματικοί, μιας και στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ματς κατάφεραν να προηγηθούν.

Ο Γκρέι βρήκε με όμορφη κάθετη τον Μαντσίνι λίγο έξω από την περιοχή και αυτός με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ βρήκε δίχτυα για το 1-0 στο 12′.

Περισσότερα σε λίγο…