Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των υποκλοπών. Οι τόνοι έχουν ανέβει επικίνδυνα με τον Αλέξη Τσίπρα να μην διστάζει να μιλήσει για «χούντα του Μαξίμου» και «σκάνδαλο παρακολουθήσεων» επιρρίπτοντας την ευθύνη προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Για προσπάθεια υποδαύλισης της έντασης χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές» κατηγορεί τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Καρφώνει δε τον ΣΥΡΙΖΑ, συντηρώντας το τοξικό κλίμα, με αναφορά στο 2015, λέγοντας χαρακτηριστικά «οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015».

Ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και το άρθρο του στην ΕΦΣΥΝ, τονίζει ακόμη ότι «η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή».

Οι αναρτήσεις Τσίπρα

Μάταιη προσπάθεια

Ειδικότερα ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».