«Υπάρχει μόνο Θέλω και Μπορώ» για τον Γιώργο Αρσενάκο. Ο συνιδρυτής και CEO της Panik Records, της μεγαλύτερης ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας και ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, αποκαλύπτεται μέσα από τις σελίδες του πρώτου βιβλίο που έγραψε. Πρόκειται για το «Ένα Θέλω Μπορεί» που κυκλοφορεί, σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Έσοπτρον.

Το «Ένα Θέλω Μπορεί» δεν είναι μία βιογραφία, ούτε απλά η εξιστόρηση ενός success story και η πορεία ενός επιτυχημένου manager. Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.

Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή.

Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», η προσωπική εμπειρία γίνεται καθρέφτης για τον καθένα μας, ώστε, παρά τις τυχόν αντιξοότητες, να φτάσουμε από το «θέλω» στο «μπορώ».

Όπως λέει και ο ίδιος ο συγγραφέας, «Και, στην τελική, τι ανησυχείς; Η ζωη φροντίζει για όλα. Η καρδιά ξέρει. Ακολούθα την, δεν θα το μετανιώσεις ούτε λεπτό!».