Συνελήφθη με ένταλμα ένας 19χρονος που κατηγορείται για τον τραυματισμό ενός 20χρονου σε συμπλοκή νεαρών κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στις 14 Ιουνίου στην παραλία Ερωτοσπηλιά στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Προσήλθε αυθορμήτως

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο 19χρονος προσήλθε αυθορμήτως στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου και συνελήφθη ο 19χρονος. Σύμφωνα με το ΑΠΕ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γίνονται καβγάδες συχνά στην παραλία

Γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε νωρίτερα στην ΕΡΤ τα άγρια επεισόδια μεταξύ νεαρών στη διάρκεια ενός πάρτι στην Ερωτοσπηλιά, στο Πόρτο Ράφτη, το βράδυ της Τρίτης που είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα στο θώρακα ενός 20χρονου.

«Στην περιοχή γίνονται αρκετά πάρτι. Γύρω στις 01.00 άκουγα πολλά κορναρίσματα και εξατμίσεις και όσο πέρναγε η ώρα συγκεντρώνονταν περισσότερος κόσμος. Κάποια στιγμή άκουσα έναν καυγά αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί γίνονται συχνά καυγάδες στην παραλία. Μετά άκουγα χτυπήματα σε αυτοκίνητα. Ο καυγάς κράτησε πολύ ώρα. Σταμάτησε γύρω στις 02.30 – 03.00», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ και τον Κώστα Στάμου.

Aποτέλεσμα του σοβαρού καυγά στον οποίο συμμετείχαν και ανήλικοι ήταν ένας 20χρονος να μαχαιρωθεί στο θώρακα και ένας 19χρονος να υποστεί κάταγμα στο χέρι. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες της επίθεσης με μαχαίρι στον νεαρό.