Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους στην περιοχή Ποσείδι Χαλκδικής.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου, τρία νεαρά άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής . Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών.

Οι Αρχές μετά έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου αλλά μέχρι στιγμής οι έρευνες για τους άλλους δύο έχουν αποβεί άκαρπες.

Το πάρτι γενεθλίων μετατράπηκε σε εφιάλτη

Θυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και το Σάββατο αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην «αμμόγλωσα» του Ποσειδίου, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε τα γενέθλια του.

Σύμφωνα με το grtimes, όλα ξεκίνησαν όταν αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ, αλλά και τη φορτουνιασμένη θάλασσα και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα που «περνούσαν» από το σημείο.

Σύμφωνα όσα δήλωσε χθες στο GRTimes ο πρόεδρο του ΣΦΕΜΥΚ, Θεμελής Ιερισσιώτης στο σημείο επιχειρούν επί θαλάσσης για τον εντοπισμό των άλλων δύο νεαρών, ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής αεροπορίας και ένα ψαροκάικο.

«Ο ένας βρέθηκε άμεσα και τον περισυνέλλεξε σκάφος του Λιμενικού. Είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο οι έρευνες δεν σταματούν. Ψάχνουμε για τ’ άλλα δύο παιδιά. Ουσιαστικά κολυμπούσαν και μετά… «χάθηκαν».

Στην Μύτη του Ποσείδι, επειδή τα κύματα είναι ορμητικά και τα ρεύματα στο σημείο αρκετά ισχυρά, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούμε χρόνο για τον εντοπισμό τους. Ελπίζουμε να μην τους έχουν παρασύρει αρκετά μακριά» τονίζει στο GRTimes.gr ο Θεμελής Ιερισσιώτης.