Με ευθείες βολές κατά της Κυβέρνησης, αλλά και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σχολίασε την ακρίβεια των τελευταίων μηνών ο Γ.Γ της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ειδικότερα ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας σε ότι αφορά στα μέτρα που έχει ήδη πάρει για την ακρίβεια, καθώς και στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα.

Οι προτάσεις του ΚΚΕ

«Ούτε τα μέτρα – κοροϊδία της κυβέρνησης της ΝΔ ούτε οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων αποτελούν λύση στην ακρίβεια, γιατί το πρόβλημα πηγάζει από την «απελευθέρωση της ενέργειας», την πολιτική «της πράσινης μετάβασης της ΕΕ» και τις κυρώσεις στη Ρωσία που όλοι υλοποίησαν και υποστηρίζουν» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας.

«Πραγματική βελτίωση για τον λαό αποτελεί η τροπολογία του ΚΚΕ, που προβλέπει άμεση κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, του ειδικού τέλους για τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων, της έμμεσης φορολογίας στην Ενέργεια, καθώς και του Χρηματιστηρίου Ενέργειας» τόνισε καταλήγοντας στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.