Στο Μόναχο βρίσκεται από την Τρίτη (21/6) ο Σαντιό Μανέ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μπάγερν, η οποία συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για την απόκτησή του.

Ο σενεγαλέζος επιθετικός εμφανίστηκε με μπλουζάκι της Μπάγερν Μονάχου και έδειξε πως έχει μπει ήδη στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Δεν αποκλείεται η μεταγραφή του Μανέ να ανακοινωθεί εντός της Τετάρτης από τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και παραδέχτηκε πως ήταν αποφασισμένος να πάει στην Μπάγερν όταν έμαθε ότι οι Βαυαροί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη γερμανική BILD:

«Όταν ο ατζέντης μου μού είπε πρώτη φορά για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, ενθουσιάστηκα αμέσως» είπε στην BILD. «Είδα τον εαυτό μου εκεί αμέσως. Για μένα ήταν το σωστό κλαμπ την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και η ομάδα παλεύει πάντα για κάθε τίτλο. Έτσι, για μένα ήταν μια πολύ καλή ιδέα και η σωστή απόφαση να έρθω εδώ.

Ο ατζέντης μου μού είπε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αλλά ένιωσα την αίσθηση αμέσως όταν η Μπάγερν μού παρουσίασε το σχέδιό της. Βρέθηκα στο πλάνο της Μπάγερν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Κάθε παιδί θέλει να κερδίσει το Champions League, κάθε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι με μια πολύ, πολύ ανταγωνιστική ομάδα τώρα. Αλλά είναι ακόμα λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για τον τελικό του Champions League, δεν έχουμε παίξει ακόμη ούτε ένα παιχνίδι μαζί. Ωστόσο, θα δώσουμε τα πάντα για να φθάσουμε στον τελικό».