Αλλαγή εποχής και με τη… βούλα για την Τσέλσι και τέλος στο μαρτύριο των τελευταίων τριών μηνών.

Παρότι χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα, η πώληση της Τσέλσι επικυρώθηκε και από τη βρετανική κυβέρνηση, καθώς γνωστοποιήθηκε πως δόθηκε το πράσινο φως στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Παρότι πριν από μερικές εβδομάδες φάνηκε να προκύπτει ένα νέο πρόβλημα με την πώληση του λονδρέζικου συλλόγου, που είχε να κάνει με κάποιες αμφιβολίες που προέκυψαν σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόλι, το θέμα λύθηκε οριστικά και έτσι η ομάδα της βρετανικής πρωτεύουσας περνά στα χέρια του αμερικανού δισεκατομμυριούχου, ο οποίος θα έχει μαζί του μια μεγάλη «ομάδα».

Παράλληλα, η Τσέλσι κατάφερε να προλάβει και την προθεσμία που είχε μέχρι τις 31/5, κάτι που σημαίνει πως δε θα έχει κανένα πρόβλημα με την Premier League τη νέα σεζόν, η οποία έτσι κι αλλιώς ανακοίνωσε από χθες πως έδωσε την έγκρισή της για την ολοκλήρωση της πώλησης.

Φυσικά, αυτό σημαίνει και το τέλος μιας μεγάλης εποχής για τους Μπλε, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί από την Τσέλσι έπειτα από 19 χρόνια και 21 τίτλους, γράφοντας την πιο χρυσή εποχή του συλλόγου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από