Ο Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, ενώ ταυτόχρονα επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Έτσι η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία είχε εξασφαλίσει ήδη την έξοδό της στην Ευρώπη μέσω των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ήρθε ως επιστέγασμα της καλής πορείας του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η νέα χρονιά θα βρει το Τριφύλλι με μεγαλύτερες απαιτήσεις, υποχρεώσεις αλλά και μια πολύ καλή βάση πάνω στην οποία θα μπορέσει να «χτίσει» για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.

Σήμερα ο σέρβος τεχνικός του Τριφυλλιού και οι  συνεργάτες του θα κάνουν την αποτίμηση της χρονιάς και αναμένεται να ξεκινήσουν και το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Προτεραιότητα θα έχουν οι μεταγραφές, και πιο συγκεκριμένα η απόκτηση ενός επιθετικού, αλλά ταυτόχρονα οι Πράσινοι καλούνται να διευθετήσουν και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων, όπως του Βιγιαφάνιες και του Χουάνκαρ.

Ένα ακόμα ζήτημα που αναμένεται να συζητηθεί είναι και η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του παρουσία από τον τρίτο προκριματικό γύρο του επόμενου Europa Conference League και αυτό πρακτικά σημαίνει πως η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα.