Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποχαιρέτησε τον Μίνο Ραϊόλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών.

Ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Ιταλού και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Φίλε μου, Μίνο, πραγματικά θα μου λείψεις.

Θα θυμάμαι για πάντα τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Το λαμπρό μυαλό σου, τις ωραίες μας συζητήσεις και τις κοινές μας αξίες για τη φιλία και τη ζωή. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δείτε την ανάρτηση

Οι δύο άνδρες συνδέονταν με στενή φιλία, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να αποχαιρετά τον Μίνο Ραϊόλα, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ο Ιταλός μπορεί να βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων, αλλά κανείς δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Ο μύθος του θα… ζει για πάντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εχει αφήσει άλλωστε ανεξίτηλο το στίγμα του και θα μνημονεύεται για πάντα για τον τρόπο που διαχειριζόταν τις καταστάσεις, για το πάθος με το οποίο εκπροσωπούσε τους πελάτες του, αλλά και για την αφοσίωσή του στους συνεργάτες του.

Ο Ραϊόλα από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χααλαντ.

Ο Μίνο γεννήθηκε στην Ιταλία το 1967 και κατάφερε να γίνει ένας από τους ατζέντηδες που κινούσαν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Από τα χέρια του πέρασαν οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν. Μάλιστα, σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.