Ο Ολυμπιακός, που απόψε αντιμετωπίζει τη Μονακό στο «Σαλ Γκαστόν Μεντεσάν» στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης.

Έπειτα από τη νίκη της την Τετάρτη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε ξανά το πλεονέκτημα έδρας, προηγείται με 2-1 στη σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες και θέλει από σήμερα να κλείσει θέση για το ραντεβού 19-21 Μαΐου στο Βελιγράδι. Εκεί όπου άμα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν για ακόμη μια φορά στη διάθεση τους τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον μηρό, ενώ η γαλλική ομάδα έχει αμφίβολο τον Άλφα Ντιαλό, που θα δοκιμάσει να αγωνιστεί την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση των 70 οπαδών τους, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και στο τρίτο παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπορις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρόμπερτ Λότερμόζερ (Γερμανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Σήμερα, θα «κονταροχτυπηθεί» και η Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Final Four.

Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ των Καταλανών και οι Βαυαροί θα «παλέψουν» στο σπίτι τους, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί και να κριθεί η πρόκριση στη Βαρκελώνη.