Όπως και τις περισσότερες φορές φέτος, έτσι και κόντρα στη Λοριάν ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γάλλος σούπερ σταρ έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια μέσα στη σεζόν, καθώς είχε συμμετοχή και στα πέντε γκολ της ομάδας του, στη νίκη της Παρί με 5-1. Ο 23χρονος βρήκε δύο φορές δίχτυα, ενώ «σέρβιρε» τα άλλα τρία γκολ, έχοντας έτσι συμμετοχή σε συνολικά πέντε τέρματα.

Με αυτά τα δύο γκολ και τις τρεις ασίστ ο Εμπαπέ βελτίωσε ακόμα περισσότερο τα φοβερά νούμερα που έχει από τότε που έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του. Αριθμούς που άλλοι ποδοσφαιριστές δεν έφθασαν ποτέ στις καριέρες τους.

Σε ηλικία 23 ετών ο γάλλος σταρ έχει καταφέρει ήδη να αγωνιστεί σε 323 επίσημα παιχνίδια. Ο απολογισμός του σε αυτά; 213 γκολ και 102 ασίστ. Συνολικά, ο γάλλος σταρ έχει 315 γκολ και ασίστ σε 323 αναμετρήσεις που έχει δώσει από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Κι όμως, αν και από την πρώτη ματιά δεν… φαίνεται κάτι τέτοιο, ο Εμπαπέ δίνει το «παρών» σε ένα γκολ σε λιγότερα από 90 λεπτά που αντιστοιχούν σε ένα παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, ο γάλλος σταρ της Παρί σκοράρει ή «σερβίρει» ανά 75.8 λεπτά.

Ακόμα ένα τρομακτικό νούμερο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει πατήσει ακόμα στο prime του.