Είναι το πιο ανατρεπτικό δίδυμο. Δύο άνθρωποι που έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, αλλά… καταφέρνουν να ταιριάζουν απόλυτα.

Πρόκειται για την εκκεντρική και ταλαντούχα Κόνι Μεταξά και τον κατα­ξιωμένο DJ σε Ελλάδα και εξωτερι­κό Αντώνη Δημητριάδη.

Οι δυο τους παρουσιάζουν τη μακρο­βιότερη μουσική εκπο­μπή της ελληνικής τηλε­όρασης, το Mega Star, κάθε Σάββατο στις 16:30.

Οι αγαπημένοι παρουσιαστές μιλούν στο Newspistol και τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη και απαντούν για όλους και για όλα.

Ο Αντώνης Δημητριάδης ένας από τους πιο περιζήτητους Έλληνες DJs και μουσικούς παραγωγούς, την περασμένη σεζόν πέρασε πρώτη φορά με επιτυχία τις τηλεοπτικές του εξετάσεις με την επιστροφή του Mega Star.

Ωστόσο φέτος είχε στο πλευρό του την εκρηκτική Κόνι Μεταξά και μιλώντας στο Newspistol, αναφέρθηκε στον… τρόπο με τον οποίο επελέγη η τραγουδίστρια για τη θέση της παρουσιάστριας.

Τους αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Πάντως, σύμφωνα με τον Αντώνη Δημητριάδη τα νούμερα τηλεθέασης δεν αγχώνουν τους παρουσιαστές του Mega Star, αφού πρόκειται για μια εκπομπή που αφορά το μουσικό κοινό.

«Όταν βλέπεις τεράστιες παραγωγές χιλιάδων ευρώ να κάνουν 5% και 7% και βλέπεις μια φθηνή παραγωγή να κάνει 15%, τελικά αυτό με τα νούμερα δεν το έχω καταλάβει» τονίζει απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Χάρη Λεμπιδάκη.

«Βλέπεις και το Mega Star κάνει ένα 15αρι και στη συνέχεια ένα 8αρι. Συμβαίνει σε όλους. Υπάρχουν οι καθημερινές εκπομπές που είναι σταθερές και αφορούν κυρίως την ενημέρωση και είναι και live, το Mega Star είναι μια μουσική εκπομπή που αφορά το μουσικό κοινό και την ενημέρωση αναφορικά με την ελληνική και ξένη δισκογραφία» συμπληρώνει.

Πώς αξιολογεί τον εαυτό της η Κόνι Μεταξά;

Αναφορικά με το πώς αξιολογεί τον εαυτό της, η Κόνι Μεταξά δηλώνει πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού της, ωστόσο παραδέχεται ότι θα ήθελε να συνεχίσει και να εξελιχθεί στην τηλεόραση.

«Δεν είμαι εγώ ο κριτής που θα πει αν είμαι καλή ή όχι, αν μου αρέσω ή όχι. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσω ποτέ όταν με βλέπω, δεν είμαι αντικειμενική γιατί είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και πάντα πιστεύω ότι μπορώ να είμαι καλύτερη, πάντα πιστεύω ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι κάτι το κάνω πάρα πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι παρουσιαστές αποκάλυψαν ότι μέχρι σήμερα κανένας καλλιτέχνης δεν έχει αρνηθεί πρόσκληση για την εκπομπή.

Φάκελος «Σπίτι με το MEGA»

Τέλος ο Αντώνης Δημητριάδης αναφέρθηκε στην άκρως επιτυχημένη εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» απαντώντας στο αν θα δούμε ποτέ τον Νότη Σφακιανάκη και τον Νίκο Βέρτη.

«Έχουμε δείξει ότι έχουμε την αγκαλιά μας ανοιχτή σε όλα τα μουσικά κοινά. Η βραδιά είναι αυτοτελής για τον καθένα» είπε και εξήγησε πως η πόρτα της εκπομπής είναι ανοιχτή σε κάθε καλλιτέχνη που θέλει.