Παρότι είναι εδώ και καιρό «παροπλισμένος» στη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο ισπανικός Τύπος του έχει ασκήσει σκληρή κριτική για την πενιχρή αγωνιστική συνεισφορά του στη «βασίλισσα», ο Γκάρεθ Μπέιλ (το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι) παραμένει ο πλέον ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της LaLiga, έχοντας μεικτές αποδοχές 34 εκατ. ευρώ!

Όπως αναφέρει η ισπανική «Marca», τον ακολουθεί ο συμπαίκτης του στους «μερένχες» Εντέν Αζάρ (άλλος ένας παίκτης που θεωρείται «βαρίδι» στη Ρεάλ και ψάχνει τρόπο για να «απαλλαγεί» απ’ το συμβόλαιό του) με 30 εκατ. ευρώ μεικτά, όσα παίρνει και ο Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 4ος της λίστας με τα πιο ακριβά συμβόλαια της είναι ο Καρίμ Μπενζεμά (24 εκατ. ευρώ) που οδηγεί (και) φέτος την επίθεση της «βασίλισσας», όντας καθοριστικός στην πρωτιά της στο πρωτάθλημα και στην πρόκρισή της στους «8» του Champions League (με δικό του χατ-τρικ απέκλεισε η Ρεάλ την Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ στην 5η θέση είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα, με 23 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά το top-10 των πιο ακριβών συμβολαίων στην ισπανική LaLiga:

1.Γκάρεθ Μπέιλ Ρεάλ Μαδρίτης 34 εκατ. ευρώ

2.Εντέν Αζάρ Ρεάλ Μαδρίτης 30 εκατ. ευρώ

3.Αντουάν Γκριεζμάν Ατλέτικο Μαδρίτης 30 εκατ. ευρώ

4.Καρίμ Μπενζεμά Ρεάλ Μαδρίτης 24 εκατ. ευρώ

5.Σέρχιο Μπουσκέτς Μπαρτσελόνα 23 εκατ. ευρώ

6.Τόνι Κρόος Ρεάλ Μαδρίτης 22 εκατ. ευρώ

7.Ζόρντι Άλμπα Μπαρτσελόνα 20 εκατ. ευρώ

8.Γιάν Όμπλακ Ατλέτικο Μαδρίτης 20 εκατ. ευρώ

9.Λούκας Μόντριτς Ρεάλ Μαδρίτης 20 εκατ. ευρώ

10. Ντάβιντ Αλάμπα Ρεάλ Μαδρίτης 20 εκατ. ευρώ

*Τα ποσά αφορούν μεικτές αποδοχές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.