Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο της υπόθεση της Πάτρας μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος thebest.gr, η οποία ήταν η γυναίκα που μιλούσε με την κατηγορούμενη πριν ακριβώς τη συλλάβουν, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε μαζί της.

«Είχαμε σχέση εμπιστοσύνης. Μιλούσαμε πάρα πολύ συχνά και εκείνη την ημέρα είχαμε ξεκινήσει μια συζήτηση που είχε προκαλέσει η ίδια για μια ανάρτηση στο site που αφορούσε δηλώσεις της Άννας Μαστοράκου».

Και συμπληρώνει:

«Ενώ μιλούσαμε για αυτό, εκείνη την ώρα από το MEGA έβγαινε η πληροφορία για την κεταμίνη και της είπα «τι είναι αυτό πάλι για την κεταμίνη» και μου είπε «δεν έχω ιδέα, δεν μπορεί να έχει σχέση με μένα». «Μου απαντούσε αμέσως στα μηνύματα».

Σύμφωνα με την κ. Κοντογεωργοπούλου:

«Η ώρα ήταν 17.00 και ενώ συνέχιζα να της μιλάω, χάθηκε. Ήταν η ώρα που την πήραν». Όπως λέει η δημοσιογράφος, η 33χρονη ήταν ανέκφραστη σε όλες τις συζητήσεις τους.

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ήταν ανέκφραστη, κανένας συναισθηματισμός. Μόνο όταν βγήκαν καθαρές οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις μου είπε «τα κορίτσια μου με δικαιώνουν». Δεν εκδήλωνε ποτέ κανέναν συναισθηματικό κόσμο. Είχε μεγάλη δυσκολία στο να μη μιλάει, ήθελε να επικοινωνεί με τα Μέσα».

Αυτό που σόκαρε την κ. Κοντογεωργοπούλου ήταν η φράση της κατηγορούμενης ότι στην Τζωρτζίνα έδιναν ναρκωτικά.

«Μου είπε ότι έπαιρνε ναρκωτικά η Τζωρτζίνα. Αυτή η φράση με σόκαρε. Ότι τα ναρκωτικά τα έδιναν στο Παίδων για να ηρεμήσει από τα επεισόδια».

Η δημοσιογράφος είχε επικοινωνία και με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη.

«Μιλούσα με τον Μάνο, είχα καλή επαφή. Στην τελευταία επικοινωνία μαζί μου ήταν σοκαρισμένος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από