Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα των Πρασίνων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Βέβαια, τα προβλήματα δε λείπουν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Φραν Βέλεθ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αν και αναμενόταν να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Επιπλέον, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, ενώ θα το παλέψει για να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Βέλεθ ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστεί αν θα αγωνιστεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Φώτης Ιωαννίδης στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής και συνεχίζει τη θεραπεία του ακόμα.

Ο Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν θα τα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του σέρβου τεχνικού.

Τέλος, όσον αφορά τον Αϊτόρ, ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα, καθώς το πρόβλημα στον ώμο του δεν είναι σοβαρό.