Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (10/3) το «Night Out» στο MEGA, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Πρώτη καλεσμένη ήταν η Σμαράγδα Καρύδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλα κάνοντας ειδική μνεία στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών.

«Είναι συνήθως άβολο όταν έχεις να κάνεις ερωτικές σκηνές. Είναι δύσκολο ακόμη και με τον άνθρωπο που την κάνεις είστε ζευγάρι. Ακόμη και σε αυτή τη φάση ότι όλοι σας βλέπουν. Λέω “Αχ Θεέ μου να τελειώσει”. Με τον Θοδωρή το συζητούσαμε προσφάτως. Έχουμε κάνει στην ταινία “Από έρωτα”. Είναι σαν να δίνεις κάτι από τον εαυτό σας. Δεν νιώθεις ωραία…», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κλήθηκε να παίξει «θάρρος ή αλήθεια».

Τότε αποκάλυψε πως έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της αλλά και ότι έχει αγοράσει προϊόντα από sex shop.

Επίσης, κλήθηκε να τηλεφωνήσει στον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη, και να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης, προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθοι του στα social media.

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;», ανέφερε στο τηλέφωνο. «Το σκυλί ο Γιάννης;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να λάβει θετική απόκριση από την συνάδελφο του.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα