Μία φωτογραφία με μαχαίρι καρφωμένο πάνω σε ένα τραπέζι που ανήρτησε στο Instagram ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ, στα τέλη Νοεμβρίου, έδειξε ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Όπως σημείωσε ο ποινικολόγος «οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη μου έδωσαν μία εντολή σήμερα, να φθάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως».

«Ο γονείς του μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω μία φωτογραφία: αυτή τη φωτογραφία ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας» τόνισε ο ίδιος.

«Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

H φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης

Στο δικαστήριο οι γονείς του Αλκη

Στο μεταξύ, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής, έφτασαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς και η αδερφή του αδικοχαμένου Άλκη που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης με οπαδικά κίνητρα.

Την οικογένεια συνόδευσε ο δικηγόρος τους, Αλέξης Κούγιας, ενώ μαζί τους ήταν και οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης.