Έστω και έτσι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπόρεσαν να βγάλουν το σημερινό πρόγραμμα, ολοκληρώνοντας τελικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες με… 1,5 προπόνηση στα πόδια τους.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης ο σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία είναι και πάλι απών ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Εκτός έμεινε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Έστω και μετ’ εμποδίων λόγω των χαμένων προπονήσεων της εβδομάδας ελέω «Ελπίδας», η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών ο Λούκας Βιγιαφάνιες».