Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 21:40, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Θανάση Πολυκανδριώτη. Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Σε μια υπέροχη μουσική αναδρομή στην πολύχρονη πορεία του, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης παρουσιάζει συνθέσεις και αγαπημένες μελωδίες με τις οποίες «ταξίδεψε» την ελληνική λαϊκή μουσική σε όλο τον κόσμο. Θα ακούσουμε διαχρονικά τραγούδια από το «Ατελείωτο ταξίδι» και το «Τι έκανα για πάρτη μου» μέχρι τα «Βραδιάζει» και «Τα πήρες όλα».

Μαζί με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στη σκηνή θα βρεθούν οι αγαπημένοι του φίλοι Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Βίκυ Καρατζόγλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Χρήστος Μενιδιάτης και Πέννυ Μπαλτατζή. Special guest, σε μια σύμπραξη-έκπληξη, ο πιανίστας Alain Lefèvre. Συμμετέχει ο Γιώργος Μαζωνάκης. Εμφανίζονται επίσης οι σολίστες του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλάς και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος. Τη βραδιά παρουσιάζει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Το «Σπίτι με το MEGA» μας προσκαλεί το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21:40, σε μια βραδιά με τη σφραγίδα του Θανάση Πολυκανδριώτη, γεμάτη ήχους της λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής που θα μας συγκινήσουν.

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA

Instagram: @spitimetomega

Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου