Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Αυστραλία και να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα η απόφαση της κυβέρνησης για την απέλαση ή όχι του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο.

Την ώρα που η οικογένειά του έδινε συνέντευξη Τύπου, ο Σέρβος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter δηλώνοντας αποφασισμένος να αγωνιστεί στη διοργάνωση. Ο ίδιος, παρά τη διαβεβαίωση του πατέρα του ότι θα έστελνε το μήνυμά του μέσω βίντεο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν εμφανίστηκε.

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρά τα όσα έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ στο Australian Open. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ακολούθησε νέο tweet του Νόλε: «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε μαζί μου σε όλο αυτό και με ενθαρρύνατε να παραμείνω δυνατός».