Δύσκολες ώρες περνά ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στο Θριάσιο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Το οξυγόνο του είναι χαμηλό ενώ έχει τη βοήθεια μηχανημάτων.

Ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα νεότερα για την υγεία του.

«Ήρθαν με εξετάσανε, όλα καλά τώρα, προσπαθούμε να ανεβάσουμε το οξυγόνο μου και σήμερα θα μου πούνε τα αποτελέσματα και πόσες μέρες θα μείνω μέσα στο νοσοκομείο. Η κόρη μου η Αννούλα είναι ο άγγελός μου, από μικρό κορίτσι είναι κολλημένη πάνω μου. Και τα τρία τα παιδιά μου τα αγαπώ και εκείνα με λατρεύουν. Την πρώτη φορά έφυγα από το νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω τους συνεργάτες μου. Είχαμε πρεμιέρα σε λίγες ημέρες», ανέφερε on air.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν έχει κοροναϊό

Νωρίτερα, ο γιος του, Νίκος Φλωρινιώτης, είχε μιλήσει στο «MEGA Καλημέρα».

Τόνισε ότι ο περφόρμερ ταλαιπωρείται με πνευμονία και χρειάστηκε νοσηλεία. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν νοσεί με κοροναϊό.

«Από εχθές μεγάλα sites γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα. Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κοροναϊό», εξήγησε ο Νίκος Φλωρινιώτης.