Πάει και το 2021, μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κυρίως ευχάριστες αναμνήσεις και από αυτή τη χρονιά. Η παραμονή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα αλλά και η μεγάλη διαφορά που ήδη υπάρχει για το τρίτο συνεχόμενο ήταν τα βασικά επιτεύγματα των Πειραιωτών μέσα στο 2021.

Η νέα χρονιά φέρνει μεγαλύτερες απαιτήσεις καθώς ως γνωστόν στον Ολυμπιακό δεν σταματούν να ονειρεύονται ψάχνοντας εκτός από την συνέχιση της παντοδυναμίας τους στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, και μια ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα «καυτό» πρόγραμμα μέσα στους δύο πρώτες μήνες της σεζόν παίζοντας και στους τρεις στόχους του, με την Αταλάντα να είναι στον ευρωπαϊκό του δρόμο και τον Πέδρο Μαρτίνς να ξέρει πως θα χρειαστεί συνολικά να έχει την ομάδα σε υψηλούς ρυθμούς για να πετύχει.

Το 2022 αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό σε όλα τα «μέτωπα» για τους πρωταθλητές. Και στο μεταγραφικό με τον Κώστα Μανωλά να είναι και με την βούλα από αύριο, 1η Ιανουαρίου μέλος του Ολυμπιακού έτοιμος και διαθέσιμος για να παίξει όποτε ο Μαρτίνς το κρίνει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που είναι μια από τις πιο δυνατές… μεταγραφές που θέλουν να κάνουν οι Πειραιώτες μέσα στο 2022! Και αυτό γιατί ως γνωστόν Ολυμπιακός και Μαρτίνς είναι σε ανοικτή γραμμή και για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου που διανύει την 4η χρονιά στο μεγάλο λιμάνι και όπως όλα δείχνουν όχι την τελευταία. Μια από τις καλύτερες… μεταγραφές θα είναι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που και φέτος κάνει… παπάδες στην επίθεση του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να «δέσει για πάντα» στον Πειραιά με νέο συμβόλαιο.

Ξέχωρα όμως από τις «εσωτερικές μεταγραφές» ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά και για… εξωτερικές. Ο αριστερός μπακ έρχεται από τον… Άγιο Βασίλη όχι όπως ο Ρέαμπτσιουκ πέρσι τέτοια μέρα αλλά σύντομα. Και από ότι φαίνεται θα μιλάει γαλλικά καθώς από εκεί έχει πάρει «κεφάλι» ο υποψήφιος που θα έρθει για να δώσει «ανάσες» στον Ρέαμπτσιουκ.

Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό ως γνωστόν δεν σταματούν ποτέ και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να αναζητούν καλές λύσεις και για τον άξονα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έτοιμη έκπληξη από τους πρωταθλητές που όμως θα δρομολογηθεί άμεσα (αλλιώς θα πάρει λίγο καιρό παράταση) εφόσον προκύψει ανάγκη για τον άξονα.

Ο Κούντε είναι στο Κόπα Άφρικα και μάλιστα όπως έγινε γνωστό σήμερα ταλαιπωρείται από τον κορωνοϊό, ο Μαντί Καμαρά είναι εδώ και παρότι δεν έχει κάνει καλή σεζόν έως τώρα και αυτή την μεταγραφική περίοδο θα υπάρξει «θέμα» μεταγραφικό ενώ ο Αγκιμπού «πολιορκείται» εδώ και καιρό από κορυφαίες ομάδες. Για αυτό οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Το 2022 έρχεται με τις εξελίξεις σε όλα τα «μέτωπα» στον Ολυμπιακό να αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Γρήγορα-γρήγορα…