Στην Ελλάδα επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μάλιστα όλοι βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, υποβλήθηκαν σε τεστ κοροναϊού και σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα των προπονήσεων, με ορίζοντα την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις 5 Ιανουαρίου και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το βασικό είναι όλοι οι παίκτες να επέστρεψαν υγιείς και σε καλή κατάσταση, όπως τους είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ώστε ο Ολυμπιακός να μη μείνει πίσω αγωνιστικά και κυρίως να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα με την Covid-19. Προβλήματα που σε μεγάλο βαθμό στοίχισαν και τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League το καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ρέντη ύστερα από διακοπές υποβλήθηκαν σε δύο τεστ. Ένα rapid, για να μπουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας, και αφού αυτό βγήκε αρνητικό, έκαναν και PCR, για να υπάρχει βεβαιότητα ότι όλοι είναι καθαροί.

Σήμερα, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι ξεκινούν πάλι προπονήσεις, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, εκτός των τεσσάρων που έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές ομάδες τους για το Κόπα Άφρικα.

Στο Ρέντη, μάλιστα, βρίσκεται και ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός έχει επιστρέψει εδώ και δύο ημέρες και θα τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς. Εάν, μάλιστα, πείσει στις προπονήσεις των επόμενων εβδομάδων, τότε θα μείνει στο ρόστερ έως το τέλος της σεζόν. Εάν όχι, θα βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός ή ακόμη και για να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή.